Immaculate Conception High School

Skip to main content
Bell Schedules » Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Warning Bell 7:55 AM 7:59 AM 4 min
Homeroom 8:00 AM 8:06 AM 6 min
Block A 8:10 AM 9:10 AM 60 min
Block B 9:15 AM 10:15 AM 60 min
Block C 10:20 AM 11:20 AM 60 min
LUNCH 11:25 AM 11:55 AM 30 min
Block 12:00 PM 1:00 PM 60 min
ACTIVITY 1:05 PM 2:20 PM 75 min