Immaculate Conception High School

Skip to main content
Bell Schedules » Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule
Description / Section Start Time End Time Length
Warning Bell 7:55 AM 7:59 AM 4 min
Homeroom 8:00 AM 8:06 AM 6 min
Block A 8:10 AM 9:10 AM 60 min
ACTIVITY 9:15 AM 10:30 AM 75 min
Block B 10:35 AM 11:35 AM 60 min
LUNCH` 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Block C 12:15 PM 1:15 PM 60 min
Block D 1:20 PM 2:20 PM 60 min